Vizita la showroom se programeaza telefonic

  0745 424 011

Nu ai nici un produs in cos.

Subtotal: 0 RON
/camasi-barbati

 Cămăși Bărbați

Alegeți-vă stilul dvs. preferat din ofertele noastre:

   - CASUAL

   - BUSINESS

   - CEREMONIE

 Serviciile noastre

Dragos Prioteasa reprezintă unul dintre puţinele branduri specializate pe segmentul de cămăşi atât de bărbaţi cât şi de damă, din România.
Ştim ce înseamnă să nu îţi găseşti o cămaşă potrivită pentru tine, tocmai de aceea am creat serviciile pe care le oferim. Pe site vei găsi o gamă largă de cămăşi bărbăteşti slim fit cu modele originale, iar dacă nu te încadrezi într-o mărime standard, le putem lucra pe măsurile tale indiferent unde te-ai afla în România, deoarece am creat un sistem în care te învăţăm de la distanţă cum se iau măsurile pas cu pas. Mai exact îţi trimitem explicaţiile "cum se iau măsurile" în format document pe adresa ta de email sau putem comunica telefonic.

Pe lângă modelele prezentate pe site, noi îţi putem crea cămaşa pe gustul tău. Ce înseamnă mai exact? Ne comunici cum ţi-ar plăcea să fie aceasta, iar noi o lucrăm pe comandă pentru tine. Cum sună?
Pentru crearea cămăşilor, folosim materiale numai din bumbac 100% cu următoarele avantaje:
  • Netransparente;
  • Nu intră la apă atunci când necesită spălare;
  • Nu îşi pierd culoarea;
  • Nu irită pielea.
Bucură-te de purtarea cămăşilor în momentele tale importante!

 Cămăși bărbați | Dragoș Prioteasa

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

Cămăşi Casual

Prin achiziţionarea şi utilizare acestor cămăşi casual vei avea posibilitatea de a te bucura de o ţinută foarte confortabilă. De asemenea produsele de acest tip vor avea mereu calitatea dorită, deoarece materialele din care sunt fabricate sunt recunoscute în acest sens. Optează acum pentru o cămaşă casual, perfectă pentru tine.


Vezi toate cămășile casual


Tabel  Lista 

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

Cămăşi Business

Cămăşile business reprezintă soluţia ideală în cazul în care eşti un om de afaceri respectat şi doreşti să te bucuri mereu de o ţinută impecabilă. Gama cămăşilor business este una diversificată, ceea ce înseamnă că vei găsi la noi ceea ce te interesează. Cu siguranţă vei avea numai de câştigat optând pentru aceste cămăşi business, deoarece imaginea ta nu va mai lăsa de dorit.


Vezi toate cămășile business

 


Tabel  Lista 

2 Articol(e)

Tabel  Lista 

2 Articol(e)

Cămăşi Ceremonie

Dacă vei opta pentru aceste cămăşi pentru ceremonie, atunci cu siguranţă vei lua decizia potrivită, deoarece eleganţa lor nu lasă niciodată de dorit. Orice bărbat are ocazia de a se bucura de o ţinută impecabilă optând pentru cămăşile de ceremonie. Raportul calitate-pret este unul foarte avantajos pentru aceste modele de cămăşi de ceremonie.


Vezi toate cămășile de ceremonie

Ce spun clientii despre Dragos Prioteasa