Ce ?  - Cămăşile Dragoş Prioteasa

De ce? – Pentru că o cămaşă nouă este binevenită în garderoba oricărei persoane.

De ce Dragoş Prioteasa? – Pentru că modelele cămăşilor sunt inedite, se pot asorta uşor, dau o notă de eleganţă oricărei ţinute şi atrag priviri inastantaneu. Pentru că trăim într-o lume care este într-o continuă schimbare, unde noul este relativ, avem nevoie de un lucru care să ne definească stilul astfel încât să ieşim din obişnuit, să ne diferenţiem unii de ceilalţi. Cămăşile Dragoş Prioteasa sunt perfecte pentru a face acest lucru, aducând în ţinuta dumneavoastră un plus de culoare şi de eleganţă în acelaşi timp.

 

 “Moda se schimbă, dar stilul rămâne etern” - Cred că citatul se potriveşte de minune cu aceste cămăşi care au propria lor personalitate.

 

 

     Cămaşa este o piesă vestimentară versatilă ce se poate purta într-o multitudine de combinaţii. Ne poate scoate din multe impasuri vestimentare fiind o piesă basic în garderoba fiecăruia dintre noi. De aceea se poate purta în mai multe combinaţii, începând de la blugii de zi cu zi până la evenimente speciale de gală. Important este însă, ca noi să ştim cum să le combinăm astfel încât să se muleze şi cu personalitatea noastră. De aceea pe site găsiţi cămăşile Dragoş Prioteasa pe anumite categorii astfel încât să nu purtaţi o cămaşă casual la un eveniment de gală.

     Este un lucru dovedit că bărbaţii arată mai impunători atunci când poartă o cămaşă, însă trebuie să ştie cum să o poarte şi cum să o combine.

 Întrebarea care rămâne este cum să purtaţi şi cum să asortaţi aceste frumoase cămăşi?

Ei bine, răspunsul este unul simplu şi la-ndemână oricui. Am să vă vorbesc în rândurile de mai jos pentru fiecare ţinută în parte.

     Putem opta pentru un look relaxat, casual, alcătuit din piese vestimentare de bază cum ar fi cămaşa şi un jeans basic sau un pantalon smart casual. În acest caz cămaşa se poate lăsa descheiată la nasturii de la baza gâtului. În privinţa încălţărilor putem opta pentru pantofi sport, pantofi Oxford, vintage biker boots, ghetuţe sau chiar loafers, depinzând de vremea de afară şi de îmbrăcămintea exterioară pentru care optăm. Aceasta poate fi o jachetă, un sacou casual, sau chiar un cardigan.

 

 

 

 

      În cazul în care optaţi pentru o cămaşă business, aceasta vă va defini ţinuta şi vă va face să adoptaţi o atitudine plină de rafinament. Combinată cu un pantalon office, pantof elegant şi servietă face fiecare bărbat mai încrezătort. Pentru ca ţinuta să fie completă putem opta pentru o vestă din aceeaşi gamă ca şi pantalonul, un sacou cu 2 nasturi în faţă sau chiar o eşarfă lungă şi un palton pe deasupra în zilele geroase.

 

 

 

 

      Cămăşile vintage sunt perfecte pentru ocaziile speciale din viaţa dumneavoastră. Pot fi purtate cu un pantalon elegant şi pantofi. Pe lângă aceste piese basic ale lookului nostru, recomand accesorizarea ţinutei cu pălării, fulare şi eşarfe lungi, curele, ceasuri, în funcţie de stilul dumneavoastră. Puteţi să creaţi chiar un look tematic în funcţie de cămaşa pe care optaţi să o purtaţi.

 

 

 

 

 

     Dacă vă gândiţi să purtaţi costum la un eveniment de ceremonie, o cămaşă albă este bine venită! Pentru că această cămaşă este una extrem de versatilă şi se potriveşte cu orice culoare a costumului. Iar combinaţia clasică, între o cămaşă albă şi un costum negru, este perfectă! Desigur puteţi opta şi pentru alte culori însă sfatul meu este ca la costum să alegeţi culoarea cămăşii cât mai deschisă pentru a destinde un pic ţinuta şi culoarea închisă a costumului. Recomand folosirea butonilor, iar manşeta trebuie să fie cu 1 cm mai lungă decât mâneca de la costum. De asemenea, daca doriti purtarea cravatei, aceasta trebuie să se asorteze cu batista de buzunar de la pieptul sacoului.

 

 

 

 

 

 

     Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor şi vă invităm să vizitaţi site-ul nostru cu cămăşi inedite, perfecte pentru orice stil vreţi să adoptaţi: www.dragosprioteasa.ro

 

Echipa Dragoş Prioteasa vă urează o săptămână minunată!