Vizita la showroom se programeaza telefonic

  0745 424 011

Nu ai nici un produs in cos.

Subtotal: 0 RON
/blog/

9 Articol(e)

                                                                                        

     Cămăşile fac parte dintre primele obiecte vestimentare create de către om, iniţial croită special pentru bărbaţi, dar de-a lungul timpului adaptată şi cerinţelor femeilor. 

Faraonii, romanii, incaşii, indienii, regii europeni sau de pe alte continente, oamenii obişnuiţi din vechime până în zilele noastre, toţi fără excepţie, au purtat cel mai răspândit obiect vestimentar şi anume: CĂMAŞA.

Acest obiect de îmbrăcăminte are o istorie care se pierde în negura timpului. Din anumite izvoare şi documente istorice, s-a stabilit că are o vechime mai mare de 6000 de ani.

     În Egipt au fost descoperite precursoare ale cămăşilor actuale, un fel de haine lungi din materiale fine, ce datează de acum 3000 de ani, în mormintele unor faraoni din primele dinastii egiptene.

 

 

 

   

 Strămoşul cămăşii este tunica de in purtată chiar de către romani acum 2000 de ani, era lungă până peste genunchi şi strânsă în talie cu o curea. Se numea "toga" şi era purtată atât de către bărbaţi cât şi de femei.

 

 

     În timpul Renaşterii, a apărut bumbacul ca şi material pentru cămăşi, pentru a absorbi transpiraţia corpului. Dar atunci se spălau o dată la câteva luni. De aici a decurs şi inventarea parfumurilor de către francezi, pentru acoperirea mirosurilor nu prea plăcute!     

     O dată cu dezvoltarea simţului estetic al oamenilor, in Orient, cămaşa se transformă dintr-o banală “acoperitoare” a trupului, într-o adevărată operă de artă. Aceasta a căpătat o importanţă covârşitoare în vestimentaţie, fiind confecţionată din tot felul de materiale: din bumbac, postav aspru pentru cei săraci şi din mătăsuri aurite, catifea şi dantelă pentru bogătaşi şi regi.

     Cămaşa de ceremonie era deosebit de importantă pentru Regele Soare, Ludovic al XIV- lea al Franţei, unul dintre cei mai bogaţi regi ai lumii. În fiecare dimineaţă, un nobil îi înmâna o cămaşă albă, parfumată, scrobită şi era un întreg ritual îmbrăcarea acestuia.

 

 

Există şi o ierarhizare istorică a cămăşilor din punct de vedere al culorilor:

- negre purtate de fasciştii italieni şi de legionari (chiar şi în România au fost purtate în anii 1930-1940)

- maronii purtate de naziştii germani;

- cele roşii purtate de revoluţionarii italieni conduşi de Garibaldi;

- cele albe de către demnitari.

De-a lungul timpului, cămaşa a devenit indispensabilă pentru garderoba tuturor: bărbaţi şi femei, săraci sau bogaţi.

     După inventarea maşinii de cusut în anul 1846, cămaşa s-a transformat într-un obiect de larg consum, iar în zilele noastre, industria comercială a cămăşilor este într-o crestera continuă, probabil şi din cauza creşterii populaţiei. Ele sunt purtate de milioane de oameni în diverse ocazii, de dimineaţă până seara, la serviciu sau ocazii speciale şi au atins cea mai mare popularitate pe care au avut-o vreodată în lunga lor istorie.

 

 

1 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

Ce ?  - Cămăşile Dragoş Prioteasa

De ce? – Pentru că o cămaşă nouă este binevenită în garderoba oricărei persoane.

De ce Dragoş Prioteasa? – Pentru că modelele cămăşilor sunt inedite, se pot asorta uşor, dau o notă de eleganţă oricărei ţinute şi atrag priviri inastantaneu. Pentru că trăim într-o lume care este într-o continuă schimbare, unde noul este relativ, avem nevoie de un lucru care să ne definească stilul astfel încât să ieşim din obişnuit, să ne diferenţiem unii de ceilalţi. Cămăşile Dragoş Prioteasa sunt perfecte pentru a face acest lucru, aducând în ţinuta dumneavoastră un plus de culoare şi de eleganţă în acelaşi timp.

 

 “Moda se schimbă, dar stilul rămâne etern” - Cred că citatul se potriveşte de minune cu aceste cămăşi care au propria lor personalitate.

 

 

     Cămaşa este o piesă vestimentară versatilă ce se poate purta într-o multitudine de combinaţii. Ne poate scoate din multe impasuri vestimentare fiind o piesă basic în garderoba fiecăruia dintre noi. De aceea se poate purta în mai multe combinaţii, începând de la blugii de zi cu zi până la evenimente speciale de gală. Important este însă, ca noi să ştim cum să le combinăm astfel încât să se muleze şi cu personalitatea noastră. De aceea pe site găsiţi cămăşile Dragoş Prioteasa pe anumite categorii astfel încât să nu purtaţi o cămaşă casual la un eveniment de gală.

     Este un lucru dovedit că bărbaţii arată mai impunători atunci când poartă o cămaşă, însă trebuie să ştie cum să o poarte şi cum să o combine.

 Întrebarea care rămâne este cum să purtaţi şi cum să asortaţi aceste frumoase cămăşi?

Ei bine, răspunsul este unul simplu şi la-ndemână oricui. Am să vă vorbesc în rândurile de mai jos pentru fiecare ţinută în parte.

     Putem opta pentru un look relaxat, casual, alcătuit din piese vestimentare de bază cum ar fi cămaşa şi un jeans basic sau un pantalon smart casual. În acest caz cămaşa se poate lăsa descheiată la nasturii de la baza gâtului. În privinţa încălţărilor putem opta pentru pantofi sport, pantofi Oxford, vintage biker boots, ghetuţe sau chiar loafers, depinzând de vremea de afară şi de îmbrăcămintea exterioară pentru care optăm. Aceasta poate fi o jachetă, un sacou casual, sau chiar un cardigan.

 

 

 

 

      În cazul în care optaţi pentru o cămaşă business, aceasta vă va defini ţinuta şi vă va face să adoptaţi o atitudine plină de rafinament. Combinată cu un pantalon office, pantof elegant şi servietă face fiecare bărbat mai încrezătort. Pentru ca ţinuta să fie completă putem opta pentru o vestă din aceeaşi gamă ca şi pantalonul, un sacou cu 2 nasturi în faţă sau chiar o eşarfă lungă şi un palton pe deasupra în zilele geroase.

 

 

 

 

      Cămăşile vintage sunt perfecte pentru ocaziile speciale din viaţa dumneavoastră. Pot fi purtate cu un pantalon elegant şi pantofi. Pe lângă aceste piese basic ale lookului nostru, recomand accesorizarea ţinutei cu pălării, fulare şi eşarfe lungi, curele, ceasuri, în funcţie de stilul dumneavoastră. Puteţi să creaţi chiar un look tematic în funcţie de cămaşa pe care optaţi să o purtaţi.

 

 

 

 

 

     Dacă vă gândiţi să purtaţi costum la un eveniment de ceremonie, o cămaşă albă este bine venită! Pentru că această cămaşă este una extrem de versatilă şi se potriveşte cu orice culoare a costumului. Iar combinaţia clasică, între o cămaşă albă şi un costum negru, este perfectă! Desigur puteţi opta şi pentru alte culori însă sfatul meu este ca la costum să alegeţi culoarea cămăşii cât mai deschisă pentru a destinde un pic ţinuta şi culoarea închisă a costumului. Recomand folosirea butonilor, iar manşeta trebuie să fie cu 1 cm mai lungă decât mâneca de la costum. De asemenea, daca doriti purtarea cravatei, aceasta trebuie să se asorteze cu batista de buzunar de la pieptul sacoului.

 

 

 

 

 

 

     Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor şi vă invităm să vizitaţi site-ul nostru cu cămăşi inedite, perfecte pentru orice stil vreţi să adoptaţi: www.dragosprioteasa.ro

 

Echipa Dragoş Prioteasa vă urează o săptămână minunată! 

 

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

 


     Cămaşa este una dintre obiectele vestimentare, cele mai purtate din toate timpurile de către bărbaţi. Cămaşa cu mânecă lungă este cel mai des folosită în diferite ocazii şi o putem adapta în funcţie de necesităţi şi chiar de temperatură. Urmărind metodele şi video-ul de mai jos, puteţi învăţa cum să rulaţi mânecile corect :

Metoda 1:

    1. Desfaceţi nasturele de la manşetă.
    2. Îndoiţi manşeta o dată, exact cât mărimea acesteia.
    3. Rulaţi în continuare, asigurându-vă că rămâne dreaptă, până mâneca ajunge la nivelul cotului. (ATENŢIE nu rulaţi niciodată prea sus de cot deoarece aceasta capătă un aspect urât şi copilăresc).
    4. Verificaţi să fie materialul strâns şi drept.

Metoda 2:

    1. Desfaceţi nasturele de la manşetă.
    2. Îndoiţi manşeta şi o ridicaţi până la încheietura cotului ( te asiguri că nu depăşeşti această zonă).
    3. Rulaţi materialul rămas o dată sau de două ori, cât mai drept, până acoperă de tot manşeta.
    4. Verificaţi să fie materialul strâns şi drept pentru un aspect bine definit.

Această metodă prezintă cea mai mare stabilitate; chiar şi alergând, mâneca nu se va lăsa în jos.

 

VIDEO:

 

 

 

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

                                                            

     “Mânecile sunt prea lungi sau prea scurte”, “cămăşile îmi ies din pantaloni”, “întotdeauna îmi vin largi în zona abdomenului”, “mă strânge la gât”, “sunt între mărimi” – sunt primele cuvinte ale clienţilor când sosesc la mine şi îşi exprimă neplăcerile faţă de cămăşile din comerţ (Dacă te afli printre ei, ţin să îţi mulţumesc încă o dată pentru comanda ta)
      În urmă cu mulţi ani mă confruntam şi eu cu aceste probleme şi te înţeleg perfect. De când am hotărât să dezvolt proiectul Cămăşi Dragos Prioteasa,am început să studiez şi am înţeles că majoritatea cămăşilor din comerţ, sunt importate şi produse pe bandă rulantă pentru a ieşi cât mai multe într-un timp foarte scurt, iar tiparele sunt doar unele standard.
      Imaginea pentru noi este una foarte importantă şi sunt conştient că deja şi tu ştii asta: atunci când întâlnim o persoană sau facem cunoştinţă, avem nevoie doar de 3 secunde pentru a ne face o părere despre aceasta. Haina de pe tine contează şi cu cât este mai “turnată” pe corpul tău – cu atât îi laşi celui care te priveşte, o impresie mai bună despre tine şi de îngrijire.

      Atunci când îţi place să mergi la sală şi te dezvolţi muscular, mărimile standard nu ţi se mai potrivesc cu siguranţă, în cazul acesta ai nevoie de o croială specială pentru corpul tău.

     Ce vei obţine achiziţionând cămaşa pe măsurile tale?

 - vei obţine o imagine îngrijită.

 - vei alege cât de cambrată să fie pe corpul tău.

 - nu vei mai pierde timp să cauţi prin multe magazine, ulterior să o modifici.

 - iar aceasta va fi suficient de lungă, astfel încât să nu îţi iasă din pantaloni atunci când eşti în mişcare sau când te aşezi pe scaun.

     Fie că eşti invitat la o nuntă, fie că eşti viitor mire sau vrei o cămaşă lungă, indiferent de motiv, o pot lucra pe aceasta, perfect pe măsurile tale.

Sediul: (zona centrală, Finanţe) str. Mircea Vodă nr 22, Piteşti.
Contact: 0745 424 011

     Iar dacă eşti din alt oraş şi nu poţi stabili o programare, am creat pagina pe site “pe comandă”, unde completezi formularul şi putem comunica! Ai link-ul aici.


 

 

 


 

 

 

Comments | Postat de Dragos Prioteasa

 

Cămăşile lungi de damă – în topul pieselor vestimentare

“ Îmi plac cămăşile lungi deoarece numai stau să le introduc în pantaloni şi le pot purta în moduri diferite, care pe mine mă avantajează” – Raluca D.

“ Sunt mai interesante ca şi modele decât cele clasice, nu vezi la toată lumea şi le pot combina în multe feluri, cu pantofi stiletto, ori încălţăminte joasă precum sneakers ori platforme” – Denisa R.

“ Ador cămăşile pentru că sunt elegante, dar le prefer mai nou pe acestea lungi deoarece le port în ţinute casual, în combinaţie cu pantaloni, blugi tăiaţi, skinny, colanţi. Îmi place să mă îmbrac mai diferit” Timeea M.


   În decursul acestui an, am fost solicitat pentru crearea mai multor cămăşi de acest gen, pe comandă şi am încercat să înţeleg tot mai bine motivul, iar acestea au fost doar câteva dintre răspunsurile pe care le-am primit.

    Îmi place să ascult publicul şi să îi ofer exact ceea ce vrea, nu ceea ce îmi place mie mai mult sau mai puţin! Aşa a luat naştere colecţia de cămăşi de damă pe care tocmai am lansat-o de scurt timp, disponibile în diferite culori pe care sunt  convins că o să le adori, precum roz, argintiu, kaki, muştar.

  De exemplu, te poţi baza pe cămaşa lungă argintie pentru că:

  - o poţi aborda cu uşurinţă în mai mult de două ţinute

  - materialul se calcă foarte uşor

  - şi cel mai important, te vei simţi confortabil

 

 

 

  Cămaşa albă lungă de damă cu fermoar:

  - are un design inovativ

  - materialul nu este transparent

  - o poţi asocia în cel puţin două feluri cu pantaloni din piele sau blugi skinny

 

 

 

 

Mai jos poţi viziona videoclipul cu cămăşile de damă: 

 
  Bucură-te de ele şi poarte-le exact în felul în care te imaginezi -> http://www.dragosprioteasa.ro/camasi-de-dama

 

  Îţi mulţumesc că ai citit articolul,
  Dragoş Prioteasa ( care te ajută să ai un stil diferit )

 

 

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

 

Şifonarea cămăşilor - Cunoşti detaliile ţesăturilor utilizate în comerţ?

 

“ Vreau o cămaşă dintr-un material care să nu se şifoneze”, “ Mi-ar plăcea să pierd mai puţin timp la călcare şi să îmbrac mai repede cămaşa”, “ Soţia mea este cea care îmi calcă hainele, i-ar plăcea să am cămăşi în garderobă care să nu se şifoneze. Aş vrea să-i uşurez munca”, “Nu ţin cont dacă se şifonează sau nu, nu mă deranjează” – sunt câteva fraze din conversaţiile pe care le am cu doritorii când apelează la serviciile mele. Părerile sunt împărţite şi diferă de gustul fiecăruia.

Totuşi, după un anumit timp, am realizat la ce se referă aceştia când spun “ cămaşă care să nu se şifoneze”. O statistică de 90% dintre ei, când spun “cămaşă care să nu se şifoneze” se referă de fapt la cămaşa concepută din material alb. Am făcut legătura imediat – culoarea albă este cea mai solicitată de către bărbaţi. Este cea mai elegantă dar şi cea mai pretenţioasă şi greu de întreţinut. Atunci când începe să se şifoneze cămaşa albă, se observă imediat, fiind culoare deschisă.

Majoritatea nu cunosc informaţii legate de materiale şi îi înţeleg, pe bună dreptate, sunt preocupaţi cu alte lucruri care să le asigure traiul, nu îi caută nimeni cu informaţia. De aceea atunci când îmi păşeşte pragul un doritor, pot sta cu acesta chiar şi aproximativ 10 minute de vorbă numai despre materiale, pentru că vreau să fiu transparent şi să ştie exact ceea ce achiziţionează.

Consider că îţi sunt foarte utile aceste informaţii şi te-ar putea ajuta pe viitor. În comerţ, cele mai utilizate materiale pentru confecţionarea cămăşilor sunt:
1. Bumbac 100%.
2. Bumbac în combinaţie cu Polyester sau Polyester 100%.
3. Bumbac 100%, tratat pentru evitarea şifonării. Acesta are denumirea de material “Non-Iron”.

1. Bumbacul 100% - este materialul conceput din fir natural, cunoscut sub numele de Regele Necontestat Al Ţesăturii Cămăşilor. Ţesătura fină din bumbac are majoritatea proprietăţilor fizice pe care un om şi le-ar putea dori: nu are reacţii adverse în contactul cu pielea, lasă corpul să respire, scade gradul de a transpira, este absorbant al umidităţii, durabil iar singurul dezavantaj al acestuia, este că la un moment dat are tendinţa de a se şifona.

2. Bumbacul în combinaţie cu polyester sau polyester simplu 100% - este materialul din fir natural în combinaţie cu un produs chimic macromolecular sau fir sintetic 100%. Mai exact pe înţeles, este plastic. Este folosit pentru fabricarea cămăşilor pentru a se obţine un preţ mai scăzut, este rezistent la şifonare şi se spune că este mai durabil. Însă acesta poate provoca mâncărimi, alergii, nu lasă corpul să respire şi transpiri destul de rău, deoarece ţine transpiraţia aproape de corp. Nu cred că vrei să fii prin preajma acelei persoane. Acesta nu este recomandat persoanelor cu pielea sensibilă şi nici copiilor!
Recunoşti acest material dându-i foc. Vei observa imediat că începe să scoată fum şi să se topească precum un plastic.
Urmăreşte videoul de mai jos:

 

 

3. Bumbacul 100% tratat pentru evitarea şifonării, poartă denumirea de material “Non-Iron” şi este conceput din fir natural dar tratat termic.

Personal, folosesc materiale din bumbac 100% sau Non-Iron tratate pentru evitarea şifonării, deoarece chiar şi mie mi-ar plăcea să port cămăşi din aceste fire şi nu sunt dăunătoare pentru corpul uman. Pe deasupra, furnizorul meu de materiale a fost ales după criteriile solicitate de doritori şi îndeplineşte Standardul 100 Oeko-Tex ® ( Pe scurt, Standardul 100 Oeko-Tex înseamnă Încredere În Textile. Producătorul de materiale NU a folosit substanţe interzise pentru tratare şi NU sunt dăunătoare omului)

 

 

 

Ce îţi recomand?

Îţi recomand ca atunci când ai în vedere achiziţionarea unei cămăşi, să te uiţi ca materialul acesteia să fie din bumbac 100%, fir natural, chiar dacă la un moment dat are tendinţa de a se şifona. Dacă eşti mai pretenţios şi îţi doreşti de la aceasta să nu se şifoneze, pentru culorile deschise precum alb, roz, rose quartz, bleu, poţi alege bumbacul Non-Iron. La culorile închise: negru, vişiniu, marsala, kaki, etc ,nu este nevoie de un material tratat pt şifonare, deoarece acestea fiind culori închise, nu se observă. Nu opta niciodată să porţi polyester, mai exact plasticul.

Ca să îţi faci o idee despre diferenţa dintre Bumbac vs Polyester, îţi dau un mic exemplu: este ca şi cum ai avea de ales între o roşie de grădină crescută natural cu gust dar care nu arată perfect şi una crescută în solar special cu chimicale, care arată perfect rotundă. Când muşti din cea crescută chimic, nu simţi niciun gust, nu extragi mineralele necesare dar îţi place cum arată, în timp ce roşia crescută natural are un gust admirabil, extragi toate mineralele din ea doar că pielea este puţin mai tare si nu are perfectă forma.
Ce alegi?

 

Dragoş Prioteasa ( care îţi oferă informaţii pt a cunoaşte exact ceea ce achiziţionezi )

 

 

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa


                                                              Cum să faci alegerea potrivită pentru achiziţionarea unor cămăşi bărbaţi?


Mulţi bărbaţi sunt interesaţi de posibilităţile pe care le au la dispoziţie în ceea ce priveşte achiziţionarea unor cămăşi bărbaţi potrivite din toate punctele de vedere. Cu siguranţă mulţi bărbaţi poartă cămăşi care nu îi avantajează deloc, iar acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori deoarece nu acordă atenţia potrivită acestor produse la achiziţionare. Este foarte important ca bărbat, să vă asiguraţi de faptul că veţi alege mereu cămaşa potrivită indiferent de evenimentul la care veţi participa. Acest lucru este necesar deoarece cămaşa reprezintă un element vestimentar foarte important. Cămaşa pentru bărbaţi trebuie aleasă corect deoarece este aproapiata de zona feţei şi acoperă aproximativ jumătate din corpul unui bărbat. În aceste condiţii, ne putem da seama de faptul că acest articol vestimentar este foarte vizibil.

În cazul în care un bărbat va reuşi să ia decizia potrivită în ceea ce priveşte achiziţionarea unor cămăşi pentru bărbaţi, atunci aceasta va fi cu siguranţă ajustată şi va accentua părţile corpului. Prin alegerea corectă a unui articol vestimentar de acest tip, orice bărbat va avea posibilitatea de a pune inteligent în valoare anumite părţi ale corpului pentru ca totodată să le ascundă pe cele de care este mai puţin mândru. Dacă veţi lua în calcul posibilitatea de a purta cămaşa împreună cu o bluză, este foarte important ca gulerul şi manşetele să fie aşezate corect deoarece pot face diferenţa.

Cu siguranţă o cămaşă pentru bărbaţi ce se pliază perfect pe corp poate fi numită cămaşa perfectă. Este indicat să aveţi acest detaliu în vedere în momentul în care urmează să faceţi o achiziţie de acest tip. Pe de altă parte, în momentul în care urmează să achiziţionaţi o cămaşă, este necesar să aveţi în vedere şi confortul pe care îl oferă. Dacă veţi alege o cămaşă de calitate, atunci veţi avea parte de confortul dorit şi puteţi purta mereu cămaşa fără a vă incomoda. Veţi avea la dispoziţie libertatea de mişcare dorită, iar corpul dumneavoastră va fi pus într-o lumină foarte bună. Pentru o cămaşă croiala mânecii este importantă, deoarece trebuie să fie potrivită pentru a preveni mişcarea robotică a mâinii. În momentul în care cămaşa este închisă la guler, este necesar să existe o distanţă de două degete între cămaşă şi gât.

Referitor la manşetele de la mânecă, este important ca acestea să se termine în locul în care palma se întâlneşte cu încheietura mâinii. Aceste mâneci nu trebuie să fie nici foarte strânse, nici foarte largi, pentru a permite o mişcare cât mai naturală. Pe de altă parte, linia cămăşii de la umeri, va trebui să se termine la punctul în care braţul superior se va întâlni cu umărul.  O cămaşă pentru bărbaţi trebuie aleasă şi în funcţie de structura părţii superioare a corpului pentru a alege una dintre mărimile standard.

Dacă aveţi un trunchi subţire şi sunteţi un bărbat atletic, atunci este indicat să optaţi pentru o cămaşă slim fit în ceea ce priveşte achiziţionarea. În cazul în care sunteţi un bărbat mai dezvoltat şi aveţi muşchii bine definiţi, atunci este indicată o cămaşă normal fit. Iar în cazul în care sunteţi mai corpolent, trebuie să optaţi pentru o cămaşă loose fit. Având aceste detalii în vedere, veţi avea ocazia de a lua decizia potrivită în momentul în care veţi dori să achiziţionaţi o cămaşă. Este indicat să accesaţi acest link, pentru a obţine detalii şi informaţii suplimentare despre achiziţionarea cămăşilor de bărbaţi potrivite. 

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

Îţi doreşti să participi la un eveniment important sau pur şi simplu vrei să ieşi în oraş cu prietenii? Nu ştii ce să alegi şi încă ai dubii cu privire la hainele pe care le vei purta? Mizează pe materiale naturale, cum ar fi bumbacul. Din bumbac pot fi produse multe tipuri de materiale, ca şi din mătase: satin, organza, dantelă, sifon, tafta, denim, etc.

Totuşi bumbacul are superlativele sale, care se distinge prin zona şi modul de cultivare.  Un material excepţional pentru cămăşi, adăugându-i multe avantaje, nu numai din punct de vedere estetic.

Mizează pe o culoare care să te avantajeze şi să îţi pună în evidenţă culoarea ochilor sau a părului. O cămaşă elegantă în concordanţă cu perechea potrivită de încălţări şi pantaloni sau jeanşi, reprezintă alegerea perfectă. Nu trebuie să exagerezi cu accesoriile, alege unele simple şi de efect. Un ceas elegant şi alegerea unei cămăşi bărbaţi, nu îţi va da bătăi de cap!

Nu considera moda actuala neapărat potrivită pentru tine, important este să te simţi bine şi să îţi vină bine.

Mărimea potrivită a unei cămăşi bărbaţi slim fit sau a oricărei alta, te va pune în valoare. De asemenea, nu exagera cu imprimeurile! Mizează pe culori simple şi frumoase, o cămaşă neagră, vişinie sau bluemarine arată mult mai bine pe un bărbat decât un imprimeu dedicat femeilor. Fie că alegi să îţi petreci zilele libere cu prietenii, familia sau pur şi simplu singur să te relaxezi, poţi arăta bine.

Alege un site cu cămăşi de bărbaţi care să aibă preţuri accesibile şi informaţii sigure despre calitatea lor. Măsoară-te cu atenţie şi verifică ce fel de material au acele cămăşi bărbaţi. Un material de calitate se va observa la prima vedere dar şi în timp ce este purtată cămaşa şi spălată. Nu cred că ai vrea să îţi iroseşti banii pe o cămaşă care nu este aşa cum ţi-ai dorit. Interesează-te de aceste aspecte şi nu ai cum să dai greş cu privire la vestimentaţia ta. În acelaşi timp, vei arăta bine şi vei avea încredere că vei atrage toate privirile într-un mod pozitiv, evident.

0 Comments | Postat de Dragos Prioteasa

9 Articol(e)